Änglarnas budskap vecka 29

0

Hej fina du <3 Nu börjar en ny vecka med nya erfarenheter och lärdomar. Jag tycker att det är så fantastiskt att få lära mig nya saker hela tiden. Idag fick jag en lektion om barkborren av en granne. Intressant, det finns alltså två sorters barkborre och den ena som heter åtta-tandad barkborre ger sig i första hand på större träd. Han visade mig en gran som för en månad var grön och grann  (sorry lite galghumor) och idag var alldeles brun och död.

Men nu till veckans budskap

Ärkeängel Mikael finns med dig varje dag och hjälper dig när du ber honom. Det är så fantastiskt att man har änglarnas hjälp oavsett om man är troende eller inte. De är inte bundna till någon religion och hjälper alla människor som ber dem. Om du är rädd eller orolig, be om beskydd och om du är ledsen eller nedstämd, be om tröst. Du kan be ärkeängel Mikael hjälpa dig att bryta en dålig vana och finna nya och bättre alternativ. Du är alltid trygg och säker, Universum vakar över dig. Ha tillit fina du<3

Svaren du söker når lättare fram om du är i stillhet och ro. Försök få tid över till meditation varje dag (du kan be änglarna hjälpa dig få tid) När ditt sinne stillar sig och kommer till ro och tankarna lugnar ned sig blir det enklare att höra budskap och svar på dina frågor. Du kommer att känna att du fylls på med ny energi efter en stunds meditation.

Harmoni och lugn infinner sig i ditt liv nu. Du kanske har semester och njuter av lata dagar utan krav och måsten. Något bekymmer har löst sig och allt är frid. Du har förtjänat frid och harmoni och att känna dig mer avslappnad. Allt är bra fina du<3 Änglarna är med dig<3

Änglakramar<3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke