Änglakort för vecka 14

0

God förmiddag kära läsare <3 denna härliga tisdag i början av april.

Korten är generella och gäller vissa av oss. Änglarna säger att många av er har jobbat hårt och förtjänar nu att ta det lite lugnare och pyssla om sig lite. Var rädda om er och ta extra hand om dig den här veckan. Kanske lade ni ner för mycket av er energi i helgstöket, det är ju lätt hänt.

Jungfru Maria är nära er nu och hon hjälper gärna till att reda ut situationer med mödrar eller svärmödrar. Ett missförstånd som uppstod är skönt att reda ut på en gång. Det tar bara en massa energi att gå och grubbla. Den energi kan man lägga på annat eller hur?

Stå upp för din åsikt, du är en sanningssägare och det är viktigt att du låter din röst bli hörd. Säger du det du vill på ett kärleksfullt sätt blir ingen sårad. Änglarna är med dig.

Jag önskar er en skön vecka <3

Änglakramar<3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke