333

2

Ett av mina favoritnummer <3
Änglanummer 333 berättar att de Uppstigna Mästarna är nära dig. De har svarat på dina böner och önskar hjälpa dig och assistera dig i din strävan att tjäna ditt livsöde och själsuppdrag.
Nummer 333 uppmuntrar dig att vara kreativ, social och kommunikativ och att använda dina naturliga tillgångar och talanger för att styrka dig själv och upplysande för andra. Dina ljusarbetande talanger och ditt livsöde utnyttjas för allas vårt goda. Ha en positiv attityd till dig själv, andra och hela världen för att manifestera fred, kärlek och harmoni. Hys hopp för mänskligheten som helhet och vår världs framtid. Lev din sanning och uttryck dig själv klart, meningsfullt och med kärlek och var ett positivt ljus för andra <3

Använd din naturliga kommunikativa och ljusarbetande skicklighet till att hjälpa, assistera och tjäna andra på ett positivt och upplyftande sätt.

Ha det gott fina du <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Eva Strand den

    Har ofta ”för mycket” energi…eller rättare sagt: flertalet säger att jag ska ”lugna ned mig”
    Är det negativt att ”vara igång”?

    • birgitsanglarum den

      Hej fina du
      Det är bara du som vet hur mycket du orkar hålla på. Du behöver dock lyssna på din kropp, för den vet vad den orkar. Jag slutade lyssna och resultatet blev utbrändhet och hjärntrötthet.

      Du har inte för mycket energi, men behöver balans i tillvaron och känna av när du ska köra järnet och när du behöver ta det lugnt. Kroppen talar om när den behöver återhämtning, får den inte vila som den behöver så visar det sig ofta genom ett svagt immunförsvar med återkommande infektioner.
      Hoppas du hör när den talar till dig ❤️
      Ha det så gott och hör gärna av dig igen
      Änglakramar ??Birgit

Lämna en tanke