Trassel och glädje

1

Hej fina läsare <3 hoppas du haft en fin vecka <3

Idag har varit en fantastiskt härlig och en riktigt toppendag med en massa flyt. Samtidigt så har en del saker trasslat och inte gått som jag räknat med. Men! Jag har lyckats att inte fokusera på trasslet, utan bett universum att hjälpa mig att reda ut det på bästa sätt. Sedan lyckades jag faktiskt att släppa problemet och inrikta mig på allt positivt omkring mig i stället.

I augusti förra året blev jag förälskad i dessa röda kängor <3 men så läckra! Jag nöjde mig dock med att titta på dem och önska att jag hade dem i min ägo.

I höstas när min svärmor var på besök så var vi till Tuna Park (shoppingcentret) där det finns både det ena och det andra som man helt plötsligt upptäcker att man behöver. Vi gillar båda skor och knallade glatt ut och in i alla skobutiker. Vad finner jag då? Jo ett par knallröda kängor som bara bad om att få komma med mig hem.

Jag provade dem och tyckte inte att passform eller pris riktigt var i fas med mina önskningar. Däremot fann jag ett par vinröda i en annan skobutik som också ville bli mina. De satt bra, men jag prioriterade inte skoinköp denna månad. Tänkte att om det är meningen så kommer de att finnas kvar längre fram. Annars är det inte meningen att jag ska ha dem.

Nåväl, den här veckan var jag återigen till Tuna Park på tisdagen för att träffa en kär vän och ta en fika. Vi gick en sväng och tittade och råkade komma in i skobutiken…bara råkade haha. De vinröda hade nu blivit prissänkta, jag var så sugen att köpa dem, men tyckte inte att de satt riktigt som jag ville…

Jag bestämde mig för att vänta till fredagen…dvs idag. Min son kom och fikade på förmiddagen, men efter lunch så bestämde jag mig att åka iväg. Knallade runt i godan ro och handlade en del julklappar till barnbarnen och min goa gubbe. Var nästan på väg hemåt, när jag kom fram till skoaffären och kom ihåg att javisst ja, jag skulle ju kolla kängorna en gång till.

Min blick föll på något rött! De där röda hade jag inte sett förut! Och vilket bra pris. Hmm, jag tog med dem till stolen för att prova, de satt perfekt! Men där var ju också de vinröda, så jag provade även dem och de satt som en smäck de med. Gah! Vilka ska jag köpa???

Hmmm….det slutade med att jag köpte båda paren, priset var ju ordentligt nedsatt så jag fick dem till samma pris som ett par. Tusen tack universum som gav mig möjligheten att få två par till priset av ett. Jag är så tacksam, nu har jag något fint att ha på fötterna om jag får jobbet jag söker. Är det meningen så <3

Allt ordnar sig till det bästa, allt blir som det ska. Det gäller att ha tålamod och det gäller att ha tillit till att allt blir som det är menat. Jag valde att fokusera på det positiva, men jag kunde också ha skrivit ett inlägg om hur besvärligt allt är i mitt liv. Vi har alla ett val, varje dag <3 Jag försöker välja att se det positiva på morgonen, mänsklig som jag är så är det inte alla dagar jag lyckas, men de flesta i alla fall.

Jag sänder en massa kärlek till dig fina du <3

Och en massa varma änglakramar <3

Du är värdefull och unik fina du <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Anette den

    <3 <3 <3

Lämna en tanke