Hur du behandlar dig själv

0

Hej fina du <3 här sitter jag i hammocken med våta tår för att regnet öser ned. Men vad gör det. Allt blir bra i slutändan <3

Just nu läser jag en mycket intressant bok som jag inte har någon aning om hur den kom in i huset. Jag har inte köpt eller lånat den. Kanske den var med i någon av påsarna med böcker som jag fick av min dotter för några år sedan. I vilket fall som helst; den heter “Den intuitiva vägen” och är skriven av Penney Peirce.

Här snavade jag på meningen “Hur vi behandlas av andra beror på hur vi behandlar oss själva”

Hmmmm…nu gjorde jag en reflektion av mitt tänk förr och nu

Förr- då såg jag ned på mig själv och hittade alla möjliga fel på min kropp och mitt utseende.

Andra retade mig eller talade illa om mig bakom min rygg….

Nu -känner jag kärlek och acceptans när jag ser på mig. Min runda, lilla mjuka mage får en extra kärleksfull klapp, när jag talar om för min spegelbild hur fin jag är.

Andra behandlar mig med respekt och kärlek <3

Jag hade tidigare ett hiskligt dåligt självförtroende och ingen självkänsla alls, medan jag efter att ha tränat och jobbat med mig själv i några år, har en stark självkänsla och ett mycket gott självförtroende. Mitt liv som jag lever nu är fantastiskt. Mitt liv skapas utefter mina val och mina preferenser och jag är så lycklig. Tänk så mycket man kan förändra genom att bara vara snäll mot sig själv <3

Var rädd om dig fina du och ta hand om dig <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke