Ord

0

Hej fina läsare <3 Våren har tagit ett fastare grepp nu och tussilagon blommar i drivor. Första humlan för i år höll på att krocka med mig, där jag satt och myste på min lunchrast bland alla penséerna. Ljuvligt <3

Nyss satt jag och mediterade på terassen och lyssnade på alla kvittrande fåglar och då kom tanken på ord. Vilken kraft det är i ord. Hur viktigt det är att vi tänker på hur vi använder ord.

Ibland går det av bara farten, orden hoppar fram utan att riktigt ha koll på vad de ställer till med. Då och då tänker vi verkligen till innan vi släpper dem fria. Ord kan såra och ord kan starta oroligheter. Det är bra om vi är medvetna om vad vi säger och att personen vi säger det till kanske inte alls reagerar på det sätt vi tänkt oss.

Ett ord väcker känslor och kan förändra hela världsbilden, det kan göra din dag helt rosenskimrande och det kan krossa dig totalt. Allt handlar om vad vi säger och inte minst hur vi säger det.

Vi ska slösa med vänliga ord, säga snälla saker till varandra. Vad bra du är, vad fin du är, det där gjorde du kanonbra, du har vackra ögon…listan kan göras hur lång som helst. Sant är dock att snälla och vänliga ord kan göra underverk, de kan få oss att växa. I vissa fall kan de få oss att tänka om, att själv använda mer snälla ord.

Om du vill förändra världen men inte vet vad du ska göra, så har du lösningen här. Någonstans ska man börja och ett vänligt ord är en mycket god början. Då höjer vi de goda energierna omkring oss och vågskålen med positiv energi ökar. Denna energi sprids ut i omgivningar vilket påverkar fler att vara positiva och vänliga. Ringar på vattnet.

Dessutom ska vi säga snälla och vänliga ord till oss själva! Det är jätteviktigt! Vi utvecklas och växer när vi får höra att vi är duktiga, fina och vackra. Jag säger ibland på morgonen till min spegelbild “Godmorgon snygging <3 idag blir det en toppendag” Sen skrattar jag lite vänligt åt min rufsiga och inte riktigt vakna uppsyn. Men jag har övat i några år, i början kändes det lite konstigt. Så om du är obekväm med att säga att du är vacker etc, kan du säga att du är bra, du duger som du är. Det är en bra början <3

Kom gärna med fler tips på hur vi kan använda snälla ord <3 Vi sprider goda, snälla vänliga ord omkring oss och förbättrar världen <3

Ha en bra vecka fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke