Änglabudskap v 12

0

Hej fina läsare <3 Hoppas allt är bra med dig och att du har haft en skön och avkopplande helg. Jag och min sambo har både kopplat av och fått mycket gjort i köket. Hyllorna i skafferiet är grundmålade och dörren i stort sett färdig för målning nästa helg. Söndagen började med snöstorm och slutade med solsken, så jag passade på att gå en lång härlig promenad på eftermiddagen.

Veckans kort hoppade ur leken när jag satt och blandade. Läs och känn in om det är till dig fina du <

Det är viktigt att förlåta och släppa gamla oförätter, be änglarna om hjälp att rensa bort och transformera till positiva känslor. Att bära runt på tunga känslor tar onödig energi.

Välsignelser i överflöd inträffar inom den närmaste tiden, var öppen att ta emot och framför allt var inställd på att du förtjänar detta. Håll noga utkik efter tecken och meddelanden från universum. Det kan vara något du hör upprepas gång på gång eller att du får en speciell känsla. Var uppmärksam för änglarnas budskap kommer ofta på oväntade sätt fina du <3

Ha en härlig vecka <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke