Gör slag i saken

2

Hej fina du <3 sitter och bläddrar i ett av mina block som är fullklottrat med fantastiska råd och texter. Det här är ett änglabudskap från augusti 2017 som återigen blivit aktuellt, både för mig och för andra.

Gör slag i saken, gör det du skall, gör det du tänkt. Känn dig övertygad. Du är trygg! <3

Fullfölj det du påbörjat, ta steget fullt ut och upptäck nya möjligheter längs vägen. Känn tillit! Du gör fullkomligt rätt <3 Ha förtroende för dig själv och tillit till det du gör.

Du har en stark intuition, lyssna på den, lita på den och lev enligt den!

Det är din väg som gäller nu, den du har valt i ditt hjärta. Du vet vad du vill – skapa det! Du har alla förutsättningar att lyckas. Följ ditt hjärtas väg!

Ha mod att gå vidare. Bryt med ditt gamla liv. Livskvalitet <3 Släpp taget, ta det avgörande steget nu. Visa företagsamhet, lita på dig själv!

Ett kreativt sinne finner alltid en lösning! <3

Ta hand om dig fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Thayna Silva on

  Hejsan
  Ditt meddelande idag kändes rakt in i mig. Undra varför, jag är på väg mot något men känner ändå att jag är fast.. Om du förstår vad jag menar … ?

  • birgitsanglarum on

   Hej fina du <3
   Jag vet precis vad du menar. När jag hittade texten läste jag den tre gånger innan jag kände att jag måste dela med mig.
   Tålamod och att sitta i stillhet gärna varje dag så att den inre rösten lättare kan göra sig hörd. Så småningom rör det på sig.
   Ha det gott
   Kram/Birgit

Lämna en tanke