Text från i somras

0

Hej fina du <3 Hoppas veckan har varit bra. Vädret har ju verkligen varit omväxlande. Jag är så glad för att jag har fått jobba två dagar den här veckan på Blomsterlandet. Det betyder så mycket för mig att få jobba där. Atmosfären och personalen är toppen.

Imorse hittade jag en text som jag skrev midsommardagen förra året och fick för mig att det kanske finns någon som tycker om att läsa den. Mycket stämmer ju in på oss alla.

Jag är full av tillit och fylld av kärlek, jag är hoppfull för att allt är möjligt. Det är jag som skapar mitt liv, ett liv där jag lever och njuter varje dag.

Jag är kärlek, jag är energi och jag är unik. Jag ger av min kärlek och får kärlek tillbaka från mina nära. Jag är ett med Moder Jord och Fader Sol, och ett med mormor Måne och syster Vind. Jag är ett med vattnet och ett med luften. Jag är ett med elden som brinner i mitt inre.

Jag är ett med alla vädersträcken, jag är ett med stenarna, med mossan och blåbärsriset. Jag är ett med träden, tallarna, ekarna, björkarna och enarna. Jag är ett med stjärnorna, en av stjärnorna är jag, ett med blommorna, gräset och maskrosorna.

Jag är ett med alla fåglarna och rådjuren, med hararna och älgarna. Jag är ett med vargen och med lammen, med spindlarna och myrorna. Vi är alla ett. Vi är alla en del av universum, vi är alla lika värdefulla. Vi ska vara rädda om varandra, ge kärlek till varandra och ta hand om varandra.

Om alla ger kärlek till varandra så blir världen oövervinnerlig. Vi är odödliga, universum tar hand om oss. Vi ger kärlek och får tusenfalt tillbaka. Allt är möjligt!

Jag är full av livsenergi, jag är fylld av glädje och tillförsikt. Jag är vis, lycklig och jag är känslig. Jag känner en sådan tacksamhet för mitt fantastiska liv. Jag är tacksam för min perfekta hälsa, för mina perfekta sinnen. Jag är så tacksam att jag har energi igen. Jag orkar. Jag kan. Jag klarar allt jag vill. För allt är möjligt. För att allt ordnar sig. Jag är aldrig ensam, det finns alltid änglar vid min sida. Jag är stark som vinden. Allt är möjligt.

Tack för att du orkade läsa allt <3 Skriv gärna en kommentar nedan <3

Ha det gott <3 Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke