Änglabudskap v 10

0

Hej fina du <3 Så har landskapet blivit lite vintrigare igen. Vi vill ju så gärna ha vår NU. Men vi får ge oss till tåls ett tag och låta naturen sköta det. Tålamod är en mycket bra egenskap. Man blir inte lika upprörd över bagateller eller bilköer. Allt är lugnt <3

Dina böner är hörda och på väg att besvaras. Bibehåll ditt positiva sinnelag så hittar svaret lättare fram. När du ber om hjälp eller om något materiellt eller kanske en ny kärlek så skickar dina tankar signaler till universum som så gärna hjälper dig. Så länge som dina önskningar är vänliga och kärleksfulla så jobbar änglarna och universum frenetiskt för att det ska bli verklighet. Ibland tar det längre tid, särskilt om andra människor är inblandade. Be och känn att du förtjänar detta så går det lättare att manifestera.

Din kropp kan ibland få stå ut med mer än vad den förtjänar. Vi stoppar i oss en massa godsaker utan att fästa större vikt vid om vi verkligen behöver detta. Änglarna ber oss att vara rädda om vår kropp och ge den mer av frukt och grönsaker samt röra på oss så vi smörjer leder och sätter fart på blodet. Att andas är viktigt, livsviktigt! I den stressiga miljö som många av oss befinner sig i är det lätt att glömma bort andningen och det kan leda till sömnsvårigheter och sjukdomar. Ta några riktigt djupa andetag ända ner i magen så att blod och muskler syresätts ordentligt. Känn efter hur det känns när luften strömmar ned. Andas ut genom munnen och låt oro och spänningar följa med utandningen.

Att ha tillit till att allt ordnar sig i slutänden. Universum tar hand om oss. När vi upplever svårigheter och motgångar så är det något vi behöver ta oss igenom för att lära oss. Att ha tillit till sig själv och veta att man klarar av det man ställs inför är en skön känsla. Men ibland fordras tid och tålamod att komma dit, då kan det vara bra att affirmera.

Jag har tillit till mig själv <3

Jag har tillit till att universum alltid hjälper och stöttar mig när jag ber om hjälp <3

Ha en skön vecka fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke