Änglabudskap för 2019 första kvartalet

0

Hej fina du <3

Tänkte att det är läge att framföra änglarnas budskap för det kommande året.

Januari

Kroppsvård – ja det är ju inte ovanligt att man ägnar årets första timmar åt ett nyårslöfte. Kanske att man ska sluta röka, börja äta hälsosammare, dricka mindre och i stort leva mer hälsosamt. Du kanske behöver vila eller sova mer, börja motionera eller motionera mera. Det är viktigt att lyssna på kroppen, att inte ta ut sig för mycket i början och inte göra allt på en gång.

Du är en fin själ som bor i en mänsklig kropp. En kropp som är helt fantastiskt uppbyggd med alla celler, muskler, organ, leder, ben och alla livsuppehållande system som blodomlopp och lymfsystem. Självklart behöver vi ta hand om och vårda denna kropp som vi bor i, så att den orkar hålla oss i gång resten av våra liv.Den behöver god och näringsriktig mat och dryck, vi mår bra av att äta frukt och grönsaker och dricka vatten så vi smörjer kroppen. Kroppen behöver hållas fri från gifter och  tillsatser, att äta så hemlagad mat som möjligt. Vi behöver röra på oss regelbundet så vi håller oss friska och starka. Vårt immunförsvar blir starkare om vi aktiverar vår kropp och inte sitter still hela tiden.

Dessutom är det helt okej att pyssla om sin kropp med till exempel ett varmt bad, eller ett besök hos en massör eller liknande. Kroppen mår bra om vi har det mysigt och roligt. Ta hand om DIG <3 fina du <3

Februari

Stå upp för dig, för den du är och uttryck dina åsikter på ett respektfullt sätt. Dina tankar är dina, ingen annan har rätt att påverka dig att tänka annorlunda. Vi har alla fötts med den fria viljan. Dölj inte längre vem du är utan låt ditt sanna jag komma fram fina du <3 Lev i nuet och känn in vad din  själ vill. Kommer det en tanke att “det här vill jag göra” så följ den  och gör det! Lita på din magkänsla, den vet vad du vill.

Årets andra månad handlar om att ta hand om din själ, ditt inre jag. Lyssna på musik, gå ut i naturen och låt skogen tvätta bort alla bekymmer. Prova på yoga eller healing, det gör fantastiskt gott för själen fina du <3

Mars

Den första vårmånaden, nu är ljuset tillbaka och allt känns lättare än det gjorde i november <3 Snön och kylan drar bort och ger plats för de första snödropparna och vindarna är varmare. Universum delar med sig av sitt överflöd. Många underbara välsignelser kommer din väg. Dessa välsignelser kan visa sig på många olika sätt. Att saker ordnar sig på ett sätt som du inte trodde var möjligt. Du kanske får ett ekonomiskt uppsving eller finner en ny vän eller kärlek. Det händer mycket positivt den här månaden. En efterlängtad graviditet, ett nytt jobb eller löneförhöjning. Se med tillförsikt framåt och känn tacksamhet för det du redan har så får du mer. Allt är möjligt fina du <3

Nästa kvartal kommer om några dagar <3

Ha det gott och ta hand om dig <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke