Helgmys

0

Hej fina du <3

 

Julhelgen är över och snart väntar nyårsfirande. Till förra julen köpte jag en liten julstjärna, och oj vad den har växt. Den varma sommaren gillade den tydligen och den fick en ny stor kruka med mycket utrymme.Skaffade en julstjärna i år med, den är lite speciell för den har ljusa strimmor och fläckar i det röda. Hoppas kunna hålla liv i båda ett år till. Jag älskar blommor och är så otroligt tacksam att jag får vara kvar på Blomsterlandet ytterligare en månad. I fredags gjorde jag planteringar till nyår, nu var det inte lika stressigt som när vi stod veckan före jul och gjorde hundratals. Så vackra! Orkidé i vit hög kruka med en liten murgöna och en minikalanchoe, till det lila trassel och en vit rosett. Enkelt och festligt på samma gång.

Men nu är det färdigjobbat för i år, lördagen blir lugn, vi myser i stugan och tar en skön promenad i skogen.

 

 

Den här bilden är från Kanarieöarna. Vi var där två veckor och laddade oss med solenergi, för att orka med den mörka årstiden. Promenerade utefter stranden och letade snäckor, solade och badade och hade det så mysigt, min fina sambo och jag.

Jag önskar dig en skön helg fina du <3

Jag önskar dig ett gott slut på det gamla året och en fin början på det nya, med mycket glädje och kärlek <3

På återseende 2019 <3

Änglakramar <3

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke