Änglabudskap vecka 52

2

Hej fina du <3 Det har varit lite tunt med skrivandet de senaste veckorna, men nu när julhelgen är över så är det lugnare både hemma och på jobbet. Hoppas du har haft en härlig och avkopplande jul med lagom av allt <3 Det brukar lätt kunna bli lite för mycket av det goda. Jag har satt upp mat till fåglarna på både fram- och baksida, så nu kan jag se fåglar hela tiden nästan. Just nu är det tre domherrar att vila blicken på.

Här kommer budskapen för resten av veckan. Ta till dig det som känns rätt för dig fina du <3

Änglarna talar om att träda fram och säga din åsikt på ett kärleksfull sätt. Du ska stå upp för dig och inte låta andra formulera hur du ska vara, bete dig eller tänka. Alla är vi unika själar och alla har sin åsikt. Vi är dessutom lika värdefulla, ingen är bättre än någon annan. Hur man uppfattar andra och hur de uppfattar dig är var och ens ensak. Men! Det viktiga är att vi respekterar att vi har olika uppfattningar, inte vem som har rätt och fel. Vi ska sprida kärlek och glädje på jorden. Det är vägen mot fred även om den ter sig lång och besvärlig. Allt är möjligt!

Tro på dig fina du <3 Du är värdefull och dina tankar och åsikter betyder mycket. Att ha tillit till sig själv och det man gör är viktigt. Acceptera och respektera  dig själv, du är så fin och universum älskar dig villkorslöst <3

En bra affirmation att säga varje dag: Jag är accepterad och respekterad för den jag är och jag tror på mig själv.

Det är viktigt att fokusera på positiva saker så man drar till sig det man vill ha mer av. Tankarna är starkare än man kan tro. Om man har en dålig dag där spiralen går nedåt med negativa tankar och handlingar, så stanna upp och ta några riktigt djupa andetag ända nerifrån tårna. Andas ut bestämt, andas ut det negativa och tänk att du andas in ren kärlek eller glädje. Försök hitta en positiv hint och håll fast den. Låt den positiva tanken växa sig större och starkare fina du <3

Vi har ju alla dåliga dagar när vi är ur humör och tänker negativa tankar, så är ju livet, vi kan inte vara på topp för jämnan. Om man tränar på att hitta små glädjeämnen och vara tacksam för något fint så går det lättare att styra om tankarna till något mindre negativt. Bli inte frustrerad om det inte går bra, utan se det som en liten lärdom och fortsätt öva.

Ha en underbar vecka fina du <3

Ta hand om dig <3 Tro på dig <3

Allt är möjligt <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Så fina budskap du kom med denna veckan. Kändes rakt in i mig och det var som det var ämnat för mig och det jag går genom i livet just nu 🙂
  Tack!! Affirmationer ska jag faktiskt börja säga varje dag.
  Ha en jätte fin vecka och ett härligt gott nytt år 2019. Varm kram med mycket kärlek.

  • birgitsanglarum on

   Härligt att höra fina du <3
   Tack och jag önskar dig ett underbart 2019.
   Kärleksfull kram tillbaka <3

Lämna en tanke