Änglabudskap för vecka 50

0

Hej fina du <3 Nu är jag tillbaka efter en skön och avkopplande semester. Inte många dagar kvar på det här året, ett år som har varit mycket intressant och utvecklande. Jag ser med tillförsikt fram emot nästa år. Hoppas att du inte stressar för mycket nu inför helgerna, utan att du tänker på dig själv och är rädd om dig. Kom ihåg att allt behöver inte vara perfekt, det blir bra i alla fall!

Här kommer veckans budskap

Din kreativitet kan få en extra kick den här veckan. Nya idéer poppar upp och du får inspiration att göra nya saker. Eller inspiration att göra något du längtat efter men inte haft lust och ork. Ta tillvara dina idéer och avfärda dem inte som fantasier. Du kan göra något bra av dem.

Några av er har bett till universum om hjälp i vissa frågor och nu väntar ni på svar. Var lugn för att din bön är hörd och att universum jobbar för fullt med din fråga. Ibland kan det ta lite tid innan du får svar, i synnerhet om andra är inblandade. Alla bitar ska hitta sin plats. Svaret är inte alltid exakt det du bad om, utan kanske något ännu bättre.

Ditt hjärta talar till dig <3 Lyssna inåt för inom dig finns oändlig visdom. Stanna upp och lyssna på din inre röst. Försök att få en liten stund för dig själv varje dag för att sitta och bara vara en stund. Tag några djupa andetag och försök slappna av i hela kroppen. Känn efter hur din kropp känns, fråga den vad den vill att du ska göra för den. Sitt en stund och lyssna efter svaren. Den första tanken kan vara ett svar. Dina drömmar om natten kan också ge dig svaren.

Kom ihåg att ta det lugnt och ha lite roligt. <3

Var rädd om dig <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke