Du väljer

0

Hej fina du <3

När något händer oavsett positivt eller negativt så reagerar du. Det är här du har ett viktigt val! Du kan välja att bli upprörd eller arg, eller du kan välja att reagera med kärlek. Allt händer av en anledning, dock kan det ibland vara svårt för oss att se meningen med det som sker. Vi kan alltid välja att reagera på bästa sätt.

Någon har tagit din plats, som du alltid brukar sitta på! Hur reagerar du?

Det kanske är meningen att du ska upptäcka en annan del av världen ;o)

Vi kan inte lägga skulden på andra för våra misstag…har vi gjort fel so what, det är en lärdom, en läxa som vi ska lära oss av. Fine, ta till dig av lärdomen! För annars kommer du att upprepa misstaget igen och igen, tills du lär dig. Det är meningen att vi ska göra så kallade misstag, men det är bara för att vi ska lära oss. Vi tar med oss erfarenheterna.

Du är själv ansvarig för om du väljer positiva tankar i ditt liv eller att du fokuserar på det negativa. Hur du än väljer så får du mer. Tänk glada tankar och var tacksam för det du har, så får du mer att vara tacksam för. Om du bara tänker på det du saknar så kommer du att sakna mer och lida mer brist. Fram för mer glädje och kärlek i våra liv <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke