Ännu mer tankar om livet

0

Hej fina du <3

Det var mycket som änglarna ville att jag skulle skriva…

Kärleken är det viktigaste som finns. Kärleken är den enda energin som finns. Det är kärlek som gör det möjligt för vår planet att existera.

Om vi börjar med oss själva…vi ska älska oss själva precis som vi är! Vi duger som vi är! Du är perfekt.

Se dig i spegeln och ge dig ett vackert leende, tala om för dig hur vacker du är! Du är fin, du är perfekt. Ingen har rätt att säga något annat! Allt annat är lögn. Oavsett hur du ser ut, vilken hudfärg du har, vilket språk du talar…du är perfekt!

Vi är alla människor som valt att födas in i en kropp på planeten Jorden och vi är lika mycket värda. Vi är alla fyllda med kärleksenergi <3 Vi ska alla hjälpas åt att sprida denna kärleksenergi, till alla människor här på vår planet. Till alla andra planeter i universum, till alla galaxer.

Oj! Det här blev större än jag hade tänkt från början ;o) Men för att börja lite försiktigt haha så kan vi börja med att acceptera oss själva som vi är.

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke