Änglabudskap vecka 47

0

Hej fina läsare <3 Nu är det måndag igen och till och med den är nästan slut ;o) Hoppas din helg har varit bra <3

Min var toppen! Varvade födelsedagsfirande med healingutbildning och bygdegårdsmarknad.

Här kommer de generella budskapen för veckan, hoppas du finner något för dig <3

Tro på dig själv att du klarar av det du föresatt dig. Ha tillit till att universum och änglarna finns vid din sida och älskar dig villkorslöst och bistår dig när du behöver och ber om deras hjälp. Du har det du behöver just nu; du har någonstans att bo där du är trygg. Du har mat som mättar din hunger och friskt vatten som stillar din törst. Din säng är bekväm och trygg, där sover du skönt om natten. Allt blir bra! Tro på det <3

Alla kan vara generösa, det betyder att du delar med dig av det du har mycket av. Du kan ge av din tid eller slösa din kärlek på någon. Man kan vara generös utan att det handlar om  pengar.

Du kanske brinner för att hjälpa socialt utsatta. De som har det svårt att göra sig hörda och behöver en stark röst i samhället. Nu när storhelger närmar sig finns det många som behöver lite extra omtanke. Man kan skänka julklappar till de som annars ingen får. Skänka matvaror eller stödja någon organisation som förmedlar detta. Soppköken kanske behöver extra hjälp, man kan baka något gott och ta med sig. Kyrkans diakonissor brukar hjälpa utsatta, de kan behöva mer resurser. Alla förtjänar ett gott liv med omtanke och kärlek <3

Ta hand om dig fina du <3

Änglakramar <3

 

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke