Mening med livet igen

0

Här fina du kommer fortsättningen <3

Kanske känner du igen dig <3 kanske tycker du att mina idéer är stolliga. So what! Jag tycker si och du kanske tycker så. Allt är rätt.

Meningen med livet är kärlek! Jag håller fast vid det ;o) Men vi måste sprida denna underbara energi över hela planeten. Alla ska ha möjlighet att få all den kärlek som man behöver. Det är det mest basala behovet vi har. Kärlek!

Jag försöker att tänka kärleksfullt varje dag. Alla situationer kanske inte alltid är optimala att tänka kärleksfullt om, men så långt som det är möjligt. Det här två åren har jag lärt mig ofantligt mycket om att tänka positivt. När jag fick cellgifter och mådde riktigt pyton, så hade jag som ett mantra; att det blir bättre i morgon. Det var alltid bättre nästa dag, och ännu bättre nästa, så det fanns som en tröst när det var dags för nästa omgång. Och nu är jag frisk från cancer! Nu ska jag bara återhämta mig från utbrändheten. Men jag är på god väg, jobbar halvtid på Blomsterlandet i Eskilstuna, vilket jag ska göra fram till årsskiftet. Sen får vi se…men  jag är inte orolig för jag vet att universum och änglarna hjälper mig att hitta rätt väg. Jag vet att jag vill hjälpa andra att må bra.

Jag har hittat en utbildning som passar mig ;o) Att utbilda mig till healer så jag kan hjälpa andra människor <3 Healingenergin består av kärlek, så jag lär mig hur jag ska sprida kärlek. På samma gång får jag kärlek. Kärleken sprids jorden runt så att alla kan ta del av den. Kärleken ökar som ringar på vattnet. Vi får en mer kärleksfull värld <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke