Ytterliga meningar med livet

0

Kärlek <3

Det är det mest meningsfulla ord jag kan komma på <3

Jag älskar mitt liv! Det är så mycket som händer omkring mig, så mycket positivt. Jag upplever så mycket kärlek varje dag. Jag önskar att alla fick uppleva kärlek varje dag <3

Jag tror att vi ska lära oss mer om kärlek och hur vi sprider denna energi till alla andra på vår planet.

När jag gör en annan människa glad och nöjd så blir jag lycklig, därför jobbar jag i servicebranschen. Att växla några ord med människan som frågar var fasen vi gömt ströbrödet och få denne på ett gladare humör än tidigare, det gör mig så glad.

När jag jobbade på ICA så hade jag några kunder som gav mig en stor kram varje gång de handlade. En kram är något så positivt så det är svårt att hitta något som slår det. När jag kommer in i butiken idag så har något som heter “tid=pengar” smugit sig in och det finns inte kvar möjligheten att stå och prata en liten stund. Personalen är klockad att en varuvagn tar så många minuter att få upp i hyllan, vilket innebär att de artigt svarar var ströbrödet är, har du tur så kanske de visar dig, men du får ingen kram.

Kära handlare! Ni må vilja tjäna pengar, men ni måste också se till människan och dess viktigaste behov.För det viktigaste är inte pengar (för pengar är något som människan skapat som ofta ställer till bekymmer)  Det är behovet av att bli sedd och uppmärksammad. Att bli älskad för den du är.

Nu är min situation en helt annan. Efter några år med cancer och utbrändhet så måste jag kämpa för att komma tillbaka. Tillbaka till vad? Nej! Jag vill inte tillbaka till arbetslivet med stress och jakt på pengar och framgång. Hellre vill jag vara i min stuga i skogen med min katt och mina höns ;o)

Jag är så tacksam för mitt liv idag <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke