Fler meningar med livet

0

Hej fina du <3 hoppas din dag har varit bra

Att finna meningen med livet är inte det lättaste. Det finns oändligt många varianter på meningsfulla liv <3

När man känner sig nöjd och harmonisk. När man känner en inre frid och lycka. Oavsett var man är. När du inte behöver leta efter det perfekta livet, för det har du redan.

Den som hela tiden jagar perfektionen har missat poängen. Vi ska inte eftersträva perfektionism, vi ska försöka hitta vår inre frid. Inse att vi duger som vi är, att vi är “perfekta” redan. Älska oss själva oavsett om vi är smala, tjocka, korta eller långa. Vi kanske har rakt hår, eller så har vi jättekrulligt och en del av oss har inget hår alls. So what! Vi är alla lika mycket värda.

Det är det som är det viktiga! Du duger! Jag duger! Vi alla duger på vårt sätt!

Sluta jaga en tillvaro som bara förstör. Stressa inte, utan ta en dag i taget. Det som ska bli klart det blir klart och det andra får vänta. Du lever NU. Det du tänker om morgondagen, det tänker du NU. Det du tänker om gårdagen, det tänker du NU. Alltså det är bara NU som finns, det andra är illusioner eller minnen. Lev NU!

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke