tröst

0

Hej fina du <3 halva november har snart passerat. Härligt att det går fort, då är det snart ljus och vår igen <3

Vi människor behöver tröst när det är jobbigt i våra liv. Det kan var sorg eller ensamhet eller nedstämdhet.

Du är inte ensam, änglarna finns alltid vid din sida. Be dem hjälpa dig.

Du är fin och varmhjärtad

Du duger som du är, låt ingen ställa krav på hur du ska vara

Du är alltid älskad, universum och änglarna älskar dig villkorslöst

Tro på dig, du kan skapa ditt liv i kärlek och glädje

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke