Meningen med livet

2

Hej fina du <3

En av mina inspiratörer här på Tarotguiderna heter Christine och hon har så otroligt mycket bra idéer. Hon har hjälpt mig mycket framåt att bli den jag är, eller rättare sagt att hitta mig.

Nåväl hon ställde en fråga häromdagen och jag kände att jag vill göra ett eget inlägg om detta när jag är redo. Det känns som om jag börjar bli redo ;o)

Enligt mig så är meningen med livet att inte krångla till det. Keep it simple. Vi kan leka lite…

Jag är ensam ute i skogen, det är en stor och djup skog med gamla träd. Tallarna och granarna når nästan ända upp till himlen, så höga är de. Det är alldeles tyst så när som på vindens stilla sus bland trädtopparna. Runt om mig finns mossiga stenar och lika mossiga gamla stubbar, jag älskar den mörkgröna färgen på mossan. Ormbunkar växer här och de är höga, om jag sätter mig ned så syns jag inte. I och för sig så syns jag inte i alla fall, då jag är alldeles ensam här bland alla träden.

Jag står på en liten stig. Det är “min” stig, för det är bara jag som går här. En bit längre in i skogen finns ett litet, litet hus. Här bor jag med min katt och mina fyra hönor. Bakom huset finns en liten trädgård där jag odlar mina grönsaker. Jag har ägg, grönsaker och bär som växer vilt i skogen, där jag även hittar ätliga svampar och rötter. Trädens barr och löv kokar jag te på och jag odlar ingefära och andra kryddor. Friskt vatten finns i bäcken. Ibland finns det röding där, då blir det kalas för både mig och katten.

Någon gång ibland tar jag mig ut ur skogen och går till byn för att proviantera, dvs köpa lite mjöl och jäst så jag kan baka bröd. En ostbit kanske att lägga på smörgåsen, mums! Jag är lycklig och tillfreds med mitt liv. Jag sprider glädje och kärlek i min skog, till min katt och mina hönor. Detta är min mening med livet <3 att finna sin egen lycka <3

Vad tycker du är meningen med livet?

Skriv gärna nedan om dina tankar <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke