Budskap tisdag till söndag

1

Fina läsare <3 Hoppas att du har det bra, och att du är snäll mot dig själv och tar hand om dig.

Veckans änglabudskap handlar delvis om det <3

Mycket tankar om novembermörkret och att vi behöver lysa upp vår tillvaro för att ta oss igenom till ljuset. Att åka bort någonstans, kanske en liten semesterresa till varmare trakter. Eller boka tid för en härlig och avslappnande massage. Skäm bort dig själv <3  Om du stannar på hemmaplan så kan du ordna ett mysigt bad (förutsätter kanske att man har badkar eller liknande) annars kan du gosa in dig i en mjuk pläd i soffan med en bra bok, skön musik och tända ljus. Det finns många sätt att ordna något mysigt för sig själv <3

Vårt inre barns själ är känslan av hänförelse. Har du förlorat den någonstans på vägen? Änglarnas ber dig återta denna magiska känsla för du ska veta att du har en mirakulös kraft omkring dig. Våra änglar vill så gärna hjälpa dig, så be dem om hjälp <3 Litet eller stort spelar ingen roll. När du är fylld av glädje inspirerar du andra.

Frihet kan vara många olika saker. Det betyder olika för mig och dig. Att kunna uttrycka sina tanka fritt och att våga säga ifrån är frihet. Att vara fri i livet kan vara att du ägnar dig åt det du tycker är roligt och meningsfullt. Att vara fri i en relation så man kan utvecklas och må bra.

Några upplever frihet i naturen, kanske på en skogspromenad eller ute på havet där allt du kan se är vatten fram till horisontlinjen. Andra upplever frihet mitt i storstadens brus på ett mysigt café. Det spelar ingen roll var vi hittar vår frihet. Känn friheten inom dig säger änglarna <3

Ha en underbar vecka och njut av att det snart är ljusare igen <3

Änglakramar <3

 

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke