Kantareller i november

0

Hej fina du <3 njuter du av din lediga lördag eller har du jobbhelg. Hoppas att du har det bra oavsett <3

Vi kom ut till stugan ganska sent idag, min goa sambo behövde sova länge och jag passade på att lyssna på guidade meditationer i två timmar. Det är nästan lika skönt som att sova. De senaste nätterna har jag sovit relativt mycket och bara varit vaken tre gånger eller så. Dessutom har jag somnat om ganska fort. Me like mucho ;o)

När jag packat in det som skulle packas in och gett fåglarna av de hemmagjorda frö/talgbollarna så tänkte jag ta en promenad. När jag öppnade dörren så hällde regnet ned och jag återvände in i stugvärmen och stickade en stund. Men några timmar senare så kände jag att nu vill jag ut i luften, och jag vill vara tillbaka innan det blir mörkt.

Tog på mig reflexvästen och knallade iväg. Det var riktigt skönt, ca sju plusgrader och lugnt. Jag gillar att gå i skogen, jag älskar träd och mossiga stenar och stubbar. Helt plötsligt tänker jag på kantareller och tittar till vänster…där i mossan…jamen titta! Idag är det den tionde november och jag hittar gula kantareller ;o)

Jag är så tacksam! Vilken lycka ;o)

Ha en härlig kväll och en härlig söndag fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke