Änglabudskap för november

4

Hej fina du <3 Änglarna vill ge budskap för den kommande månaden. Jag blandade korten och två hoppade ut, så därför blev det fem kort till er fina läsare <3

November är en mörk månad men vi kan lysa upp den med mysiga lampor och ljus. Det behöver inte vara levande ljus om man tycker att det är oroligt, det finns numera en uppsjö av olika led-ljus.

Universums änglar och uppstigna mästare ger oss extra mycket styrka och stöd under den mörka tiden. Vi har kraften att ta oss igenom mörkret, det varar bara en kort tid, sedan återvänder ljuset igen. Om vi behöver hjälp med extra styrka så ber vi våra samarbetspartners, änglarna om hjälp. De lyser upp vår tillvaro med sin närvaro <3

De talar om att möta sin själsfrände, några väntar ännu, några är i begrepp att träffa sin och ytterligare några har redan mött sin. Känslan av att veta att allt bara klickar och att allt känns så rätt är härlig <3 De som är i ett förhållande och önskar att det var på själsfrände-plan kan överlämna sitt förhållande till änglarna och be dem hjälpa. Var sedan uppmärksam på änglarnas vägledning <3

Någon kanske träffar sin själsfrände utklädd till Greve Dracula  eller Morticia på någon av helgens alla Halloween-fester. Många firar Halloween eller har en All Helgonamiddag, vilket man väljer att göra och vad man tycker om respektive företeelse är upp till var och en. Inget är fel<3 Det som passar din granne kanske inte stämmer in på dig. Allt hänger på hur man uppfattar saker. Men sedan kan man välja att inte göra så stor affär av det hela. Tänk kärleksfulla tankar, det underlättar.

Tro på att mirakler kan hända dig <3 De händer varje dag, det finns så mycket fint att glädjas åt. Universum ber dig vara uppmärksam, då det kanske inte kommer det som du förväntat dig. Ibland (oftast) blir det något ännu bättre än man tänkt. Så ha ett öppet sinne och ha tillit till att du är värdig fina du <3

Ha en underbar upplyst november månad fina du<3

Änglakramar <3

 

 

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Tack!🙏 Tycker om den här tiden på året. Det finns ett lugn och tid för eftertanke på något vis.😍 Hoppas allt gick bra för dig med starten på blomsterlandet😍

  • birgitsanglarum on

   Hej Anna!
   Blomsterlandet är verkligen så kul! Jag är så tacksam att jag fått möjligheten att vara bland blommor och blad. Idag har jag planterat amaryllis i kruka, och hjälpt kunder tillrätta. Här trivs ja så bra!
   Ha en härlig helg
   Kram <3

Lämna en tanke