Psykisk ohälsa

0

Jag önskar att jag kunde hjälpa alla att må bra! Men jag får nöja mig med att hjälpa en del ;o)

Att ens barn inte mår bra kan lätt tolkas som att man har misslyckats. Att man har gjort något fel. Men så är det inte, du vet innerst inne att du har gjort allt du har kunnat för att saker och ting skulle bli så bra som möjligt för barnen.

Att det sedan inte räcker, ja det kan man inte göra så mycket åt. Min yngsta mår dåligt…riktigt dåligt! Psykakut, kurator, vårdcentral och psykolog  ska nu förhoppningsvis hjälpa honom att komma på fötter igen. Jag har bestämt att jag ska göra allt jag kan för att allt ska bli bra.

Under de senaste två åren så har jag jobbat med min självkänsla och mitt självförtroende. Nu känner jag att jag har kommit ganska långt. Så nu jobbar jag med att försöka coacha min yngste son så att han får stärkt självkänsla och ett starkare självförtroende. Det här tar tid, men ska man se det krasst så är tid allt vi har.

Mitt kall är att hjälpa andra. Bland andra min son. Men jag har också ett gäng med vänner som har problem med både det ena och det andra. Jag vill hjälpa dem alla, men jag vet inte om jag har kraft och ork, om det är min uppgift att hjälpa dem alla. Jag tänker i alla fall försöka.

Sedan vet jag att jag måste ta god hand om mig själv om jag ska ha någon möjlighet att lyckas i mitt uppsåt. Min energi måste räcka till mig också. För orkar inte jag med mitt liv, hur ska jag då få ordning på någon annans.

Idag märkte jag tydligt att mina änglar tyckte att jag skulle ta det lugnt. Allt tog tid idag, men jag vet ju varför. Tack för att jag inte fick härja runt och fixa idag. Och jag är så tacksam för det underbara soliga vädret, där jag har kunnat jobba ute och samtidigt njuta av solsken, frisk luft och fågelsång <3

Ha en underbar dag fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke