Änglabudskap sista septemberveckan

0

Hej fina du <3

Vilken härlig höstmånad september är, dessutom kryddad med mäktiga stormar som fällde mången fura i närheten. Trädens underbara färger och  dessutom alla blommor som fått ny kraft sedan hettan gett med sig och regnet fallit.

Änglarnas generella budskap, känn in. Om det känns riktat till dig så är det så. Ha tillit kära du<3

Ibland känns livet motigt och svårt och det enda som skulle kunna ställa allt till rätta är ett mirakel, då brukar oftast lösningen komma precis så. Det här budskapet kom upp för ett tag sedan och tål att upprepas. Be änglarna om hjälp med dina svårigheter, det finns ingen anledning att du själv ska bära hela bördan. Var sedan uppmärksam och sitt gärna i tystnad om du har möjlighet så har du lättare att upptäcka änglarnas vägledning till en lösning.

Några av er har påbörjat eller fortsatt sina studier. Nya kunskaper och erfarenheter är ibland det bästa man kan skaffa under sin livstid. Vi behöver hela tiden utbilda oss och lära oss för att vår värld ska må bra. Om du har funderat på att söka en utbildning, gör det! Vad är det som hindrar dig? Det finns alltid lösningar på alla våra problem. Saknas det tid eller pengar? Återigen be änglarna om hjälp och tro att du är värd den. Det är du fina du <3 Kommer man inte in första gången, ja då försöker man igen. Ge inte upp dina drömmar.

Dina böner är hörda och kommer att besvaras. Ibland känns det som om inget går din väg, men du ska veta att universum hör din bön så snart den är uttalad. Vissa böner kan ta längre tid att manifestera och andra kan ske nästan på en gång. Det beror alltid på omständigheterna, finns det flera personer involverade så tar det nästan alltid längre tid. Man får beväpna sig med en stor portion tålamod. Ibland kan svaret dröja för att man kanske tvekat och inte känt sig värdig. Ha tillit och tro på universums generositet. Ibland kan svaret komma bort i verklighetens brus, så det är viktigt att försöka ta en stund varje dag och lyssna inåt.

Ta hand om dig fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke