Fri

0

Hej fina du <3 Mitt liv förändrades ganska radikalt idag… eller inte ;o)

På förmiddagen fick jag ett sms från min arbetsplats. Det tillhör inte vanligheterna sedan jag blev sjukskriven för drygt två år sedan. Företagets ägare ville träffa mig och informera om företagets situation.

Att den inte var som den skulle förstod jag och hade nog under en lång tid varit medveten om det. Men nu var beslutet fattat och Lilla Saluhallen försvinner för gott den sista oktober.

Nu förändrar ju inte det här min situation, då jag ändå arbetstränar och inte ännu kommit upp i halvtid. Jag hade redan för två år sedan bestämt att jag inte skulle återvända till min arbetsplats då den inte var hälsosam.

Nu är jag fri att göra vad jag vill ;o) Jag vet att jag är på rätt väg, och bit för bit får jag vägledning från mina änglar. Dörrar öppnas och dörrar stängs. Den här dörren stängdes nu för gott, jag kan inte längre frestas att gå tillbaka till en hyfsat bra lön och en urusel arbetsmiljö. Tack så mycket <3

En utbildningsdörr har nyligen öppnats och jag vet att det kommer fler möjligheter inom kort. Det känns riktigt spännande faktiskt. Jag är så nöjd med mitt liv och dess utveckling. Jag är dessutom väldigt nyfiken på vad framtiden har i beredskap.

Jag har mina drömmar och planer om mitt egna företag, de kommer jag att fortsätta att jobba med. Jag vet inte om den vägen är kort eller lång, men det är min väg.

Ta hand om er mina vänner <3

Änglakramar<3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke