Salsakurs

0

Hej fina du <3 gör du som jag och passar på att njuta av de härliga sensommardagarna. <3

Jag laddar mig med solsken och glädje <3 Häromdagen var jag ut till Sundbyholm, vilken härlig dag det var! Solen värmde så mysigt och det var 23 grader varmt. Vattenytan var spegelblank, luften frisk och det var alldeles vindstilla. Så ljuvligt. Jag gick ett varv med kameran och satt en halvtimme vid stranden och bara njöt. Alla människor jag mötte var så glada och tillfreds. Så härligt!

Nyponen är mogna redan, det är dags att plocka och torka så vi har nyponsoppa i vinter

Lite gäss hade samlats på badplatsen. Inte så mycket som det brukar vara, men de kanske kommer om några dagar.

Idag började Salsa solo kursen, jag var medveten om att det skulle bli en utmaning. Men jäklar vilken utmaning! Svetten rann och jag har en känsla av att i morgon så har jag träningsvärk. Det är det värt för fy sjutton vad kul det var.

Nu har kroppen en vecka på sig att återhämta sig haha, och så ska jag försöka träna lite på stegen också. Det här är bra för hela mig! Kommer att sova gott inatt haha.

Ha en härlig torsdag fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke