Änglabudskap vecka 31

0

Hej fina läsare <3 Hoppas att du har det bra.

Vi har tillbringat en fin vecka i Gäddede hos min svärmor, det var mycket svalare där och man orkade vara ute och promenera i den vackra naturen. Här hemma är det väldigt fuktigt, jag är så tacksam för regnet som kom, men orkar inte göra mycket i det våtvarma omslaget. Nu har jag i alla fall gjort änglakortläggningen (efter påminnelse från änglarna) ;o)

Ha tillit till det du ser inom dig, det är budskap till dig från ditt inre. Du har tillgång till universums visdom, tro på detta fina du <3 Svaren finns inom dig men kan svåra att höra i livets brus. Ta dig tid att sitta stilla en stund i lugn och ro. Lyssna inåt. Din skyddsängel hjälper dig att klart och tydligt se sanningen i den här situationen. Tala med din ängel den hjälper dig så gärna <3

Din skyddsängel vill att du ber för din situation för att få stöd och svar. Världen behöver dina kärleksfulla, starka böner. Be för Moder Jord och värna om naturen. Du behöver ingen religion för att be. Universum hör alla böner och de blir besvarade. Bli dock inte förvånad om svaret kommer på ett annat sätt än du tänkt dig.

Var givmild fina du <3 Ge av ditt överflöd. Det kan vara din tid eller din kärlek. Det kan vara saker du inte längre behöver. Du kärleksfulla varelse; ge en medmänniska ditt leende och kanske ett vänligt ord, och du gör dennes dag till en glädjens dag. Har du pengar över så kan du skänka en slant till någon organisation som hjälper de som är i nöd. Hur fattiga vi än känner oss så är vi alltid rika på något <3 Nu dignar äppelträden av frukt, dela med dig av ditt överflöd, det ger både dig och mottagaren glädje. Sprid kärleksfulla tankar till alla. Vår värld behöver kärlek och omtanke. Tillsammans förändrar vi världen till det bättre <3

Fred <3 Frihet <3 Kärlek <3 Medmänsklighet <3 Trygghet <3

Ha en fin vecka kära du <3 Ta hand om dig och dina nära <3 Be änglarna om hjälp <3

Änglakramar <3<3<3

 

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke