Vecka 30 änglabudskap

0

Hej fina du <3

Hoppas din helg har varit bra. Här kommer veckans budskap från änglarna <3

Var sann mot dig själv. Släpp taget om allt som inte passar in i ditt liv, om alla handlingar som inte matchar dina högsta avsikter för dig själv. Överlämna all oro till änglarna och situationen helas snabbt. Bli sann mot dig själv och du kan förvänta dig mirakler. <3

Dina böner är hörda och svaret är på väg till dig. Du kan alltid vara viss om att universum hör dina böner. Var fokuserad på positiva tankar och var tacksam för det du har omkring dig. Hjälp är på väg kära du <3

Änglarna ber dig ta hand om din kropp genom att äta och dricka hälsosamt. Samt att röra på dig i den mån du orkar nu när det är så varmt. Kanske kan du ta en simtur eller en promenad tidigt på morgonen eller sent på dagen när det är svalare.

Ha en underbar vecka fina du, var rädd om dig <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke