Änglarnas budskap för vecka 27

0

Hej fina du <3 hoppas du har haft en skön och avkopplande helg.

Min helg har varit toppen, vi har tillbringat mesta tiden i stugan som vanligt. Min dotter kom på besök och efter fikat tog vi en snabb utflykt till Dollarstore i Arboga.  På kvällen var vi över till våra grannar och grillade. Det var en mysig kväll med mycket prat och skratt.

Vi lever i en föränderlig värld där allting ändras och så gör även vi. En del av er känner er oroliga och känslorna stormar inom er. Allt är som det ska, det är en övergående fas som vi ska igenom innan vi går en ny tid till mötes. Det här är början på något nytt, något kärleksfullt och underbart. <3

Är du singel så är det möjligt att du just har mött eller strax kommer att möta din kärlek. Har du redan ett förhållande så kommer fördjupade känslor att utvecklas. Kanske blir ni nykära på nytt <3 <3

Du vet vad du vill, du ser ditt mål. Håll fast vid det. Tänk kärleksfulla tankar om ditt mål som om det redan skett. Var tacksam för att du nått ditt mål och känn även tacksamhet för de små sakerna i ditt liv. Be änglarna om hjälp att ersätta negativa vanor med positiva tankar. Dina förväntningar och tankar är frön du sår för framtiden. Tänk och agera i kärlek och tacksamhet över allt underbart vi har här och nu <3 <3 <3

Ha en härlig kväll fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke