Änglabudskap v 24

0

Hej fina läsare <3 Det blev lite mycket i början av veckan så jag hann inte med att skriva enligt planen. Men korten gäller för torsdag till söndag. En generell änglakortläggning som berör vissa mer och andra mindre.

Vänskap är viktigt för oss alla och de riktiga vännerna, de som alltid finns där oavsett hur många mil det är mellan er, är viktigt att komma ihåg. Sommaren brukar det vara lättare att få till ett datum för att ses. Så passa på nu, är det någon av dina vänner som det var alldeles för länge sen du såg. Kanske är det dags nu.

En del av oss knyter nya vänskapsband, vi finner nya vänner med gemensamma intressen eller värderingar.

Du är verkligt välsignad och väldigt, väldigt älskad <3 av universum och änglarna. Gör dig redo och öppna upp ditt sinne för att ta emot av universums överflöd. Tro på det och det är möjligt, du är värd detta. Vi är många som är uppfostrade till att tro att överflöd inte är till för oss. Men universum har så det räcker till alla. Välsignelser kan yttra sig på många olika sätt. Du kanske får jobbet du sökt och så hett önskade. Eller du för tid och möjlighet att göra något du längtat efter. Något kan dyka upp i ditt liv som du bett om. Tacka och ta emot kära du <3

Ibland händer saker bara i exakt rätt ögonblick. Just nu har vissa det bästa tänkbara flyt ;o) ta tacksamt emot. Du är så värd detta, dina böner är besvarade. I andra fall undrar man varför inget händer, men det beror just på taimingen. Det som sker det sker vid bästa tidpunkten.  Var uppmärksam på dörrar som öppnas och stängs för dig just nu. Gå in genom dörrar som öppnas och lär av dörrar som stängs.

Ha en skön torsdagskväll fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke