Äntligen några droppar regn

0

Hej fina du <3

Njuter du som jag av de lite lägre temperaturerna nu? Idag kom dessutom några efterlängtade regndroppar. Korna har dåligt med bete och deras vintermat är också i fara. Hoppas det ordnar sig, det är sorgligt att de ska behöva dö för att det inte finns mat. Jag ber för att alla ska ha mat och vatten <3

Jag känner att det har varit lite mycket de senaste veckorna, kroppen orkar inte riktigt med och bruset i huvudet vill inte ge med sig. Men det är bara att kämpa på, försöka hitta tillräckligt med återhämtning. I måndags var jag på drop in-healing i Västerås, det var en härlig upplevelse. Dit kommer jag att åka flera gånger. Nu har de sommaruppehåll, men kör igång igen i augusti.

Och på tisdag nästa vecka har Mindmovers i Eskilstuna ett evenemang jag ska delta i Breathwork&Sound. Jag har varit på två tidigare, första gången som jag har berättat om förut så upplevde jag tidigare liv och senast blev jag av med en massa ilska. Det ska bli spännande, jag ser verkligen fram emot det.

Ha en skön kväll fina du <3

I morgon kväll kommer änglabudskapen lite sent omsider <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke