Änglabudskap 4-10 juni

0

Hej fina läsare <3 Idag är det lite svalare och vinden fläktar skönt här.

Här kommer veckans budskap till er. Känn in om något tilltalar dig fina du, då det är en generell läggning. Alla budskap passar inte in på alla. <3

Du är en känslig varelse och den här veckan är du ännu mer känslig för vad du stoppar i dig. Att äta lättare mat nu när det är så varmt och se till att få tillräckligt med friskt vatten betyder mycket för din kropp. Man kan också vara känslig för energier i sina relationer och en del personer kanske man behöver umgås lite mindre med. Några i din närhet tenderar att dränera dig på energi, eller så överför de lägre energi till dig. Skydda dig genom att be änglarna om hjälp:

Sitt ned på en tyst plats där du får vara ifred och be tyst eller högt, vilket du vill

Ärkeänglar Rafael och Mikael kom till mig. Jag ber er att ni avgiftar min mentala, energetiska, emotionella och fysiska kropp nu.

Andas djupa andetag en liten stund medan de arbetar, sedan tackar du dem.

Tack ärkeänglar för den här hjälpen. Jag ber er att ni ska hjälpa mig hålla mig grundad och beskydda mig med gudomlig kärlek och ljus

Du kanske har ett indigobarn i bekantskapskretsen eller så kanske du själv är indigo och har till livsuppgift att leda oss mot en bättre, vänligare och mer kärleksfull värld. Indigopersoner är mycket känsliga, de är viljestarka och envisa med en stark drivkraft. Det är ofta de blir missförstådda och därför behöver de vårt stöd att behålla god självkänsla och ett gott självförtroende så att de sedan kan hjälpa oss förändra världen.

Några av er har under en längre tid jobbat hårt och inte hunnit med att underhålla sin kreativa och intuitiva sida. Änglarna ber dig att finna lite tid för dig själv och dansa loss och ha det kul. En del målar, sjunger eller dekorerar för att få utlopp för kreativiteten. Ut i naturen och sjung ikapp med fåglarnas kvitter.

Du är en omsorgsfull gudinna på jorden med god intuition och mycket kärlek. Var stolt över din kvinnliga sida. Du är värdefull, du är unik, du är godhjärtad och kärleksfull. Var rädd om dig <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke