Flyttfåglar

0

Hej fina du<3 Hoppas du har det bra i värmen. Det är så skönt med sol, men nu ropar växtligheten på vatten. Det passerade ett åskväder igår, tyvärr så dunstade regnet innan det nådde marken. Men luften blev lite renare och lättare att andas.

Vi hade vänner på besök igår och tillbringade hela kvällen i trädgården. Just när vi åt middag så satt pappa Talgoxe i äppelträdet med en stor grön larv i näbben. Han satt där och tjattrade uppfordrande och först trodde vi att han var irriterad på oss. Men sedan slog det mig att det var ett annat läte, han satt och försökte locka ut de små ur boet!

Efter en stund när även mamma Talgoxe hade anlänt med en mask då hände det! Upp ur boet i klykan kommer en liten liten talgoxe, så söt den var, den svarta teckningen på huvudet var lite stor och det såg ut som om mössan var för stor ;o) Föräldrarna flög bort till ett annat träd och den lilla lilla flög efter på lite vingliga vingar. Därefter kom ytterligare fyra små fågelungar upp och flaxade iväg. Någon mellanlandade i björken innan den tog nya tag och hittade föräldrarna. Den femte och sista var en riktigt kaxig en som tittade på oss och tjattrade, smaskade i sig en myra som kröp i trädet innan den begav sig ut på sitt livs första flygtur. Vilken underbar upplevelse vi fick uppleva. Så tacksam <3

Ha en underbar dag fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke