Vad mitt hjärta vill och attraktionslagen

0

Hej fina du <3

Jag har en önskan att få leva i lugn och ro på landet, klara mig ekonomiskt utan bekymmer och jobba med växter och andlighet. Jag tror att detta är möjligt.

Attraktionslagen

Den är fantastisk! Jag önskar mig fler fotouppdrag och jag har fått nya fotouppdrag. Jag ska fota ett bröllop igen hurra. Det ska bli så kul. Jag älskar bröllop!

Jag ber att jag ska få jobba med blommor och jag har fått arbetsträning vid ett trädgårdscentrum. Hurra! Jag är så tacksam!

Min bil pajar och jag ber om hjälp; världens bästa granne lånar ut bilen och min fina sambo hjälper mig med räkningen.

Min cykel behöver service och återigen min fantastiske snälla granne hjälper mig och fixar min cykel. Det är bara några exempel på hur attraktionslagen fungerar!

Tusen tusen tack underbara universum som hjälper mig och finns vid min sida alltid. Jag får alltid villkorslös kärlek, jag är aldrig ensam. Jag kan inte ha ett bättre liv.

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke