Änglabudskap för sista veckan i maj

0

Hej fina läsare <3 så var det dags igen ;o) ny vecka och snart ny månad. Dagarna trillar iväg hiskeligt fort, jag vill stoppa nu för jag älskar försommaren som i år har gett oss högsommarvärme

 

 

Kära vän, håll ditt ord både det du gett till andra och det du lovat dig själv. Kanske har du lovat att ta väl hand om dig själv. Om du känner att du har tagit på dig för mycket be då änglarna att hjälpa dig. Kom även ihåg din rätt att säga Nej när det är nog som det är och din kropp och själ ber dig bromsa. Snälla lyssna till ditt inre.

Tro behöver inte ha något som helst med religion att göra. Tro innebär tillit till främst till dig själv men även till universum och änglarna. Tro på att allt kommer att ordna sig till det bästa.

Se i din fantasi eller för din inre syn det du vill uppnå. Se dig vandra i en vacker miljö där fåglarna kvittrar och vinden stilla susar. Andas in den friska luften och lyssna inåt på din inre röst. Då kan du få budskap om ditt nästa steg, hur du ska gå tillväga för att förverkliga dina önskningar. Ditt inre vet. Se det vackra och det bästa som du har i ditt liv och känn tacksamhet så manifesteras det underbara i ditt liv lättare

Ha en skön kväll fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke