Be om hjälp

0

Hej fina <3 Hoppas du har en fin helg och att du hinner njuta lite av naturen. Oj vad allt blommar nu! Jag njuter i fulla drag av grönskan och alla fantastiska blommor i alla färger. I trädgården blommar aklejor och lupinerna börjar också slå ut. Jag är bara lite rädd att allt tar slut för fort och att solens underbara strålar bränner för hårt. Vi får be änglarna och himlen om hjälp att vattna våra växter.

Änglarna hjälper oss gärna bara vi ber dem. Jag har skrivit det förut men det tål att upprepas. Kärleksfulla gärningar hjälper de oss med varje dag, ibland är vi inte medvetna om att vi fick hjälp utan kallar det för tur. Jag ber mina änglar om hjälp varje dag <3 om något är tungt att bära, om ett lock sitter för hårt då ber jag änglarna om extra kraft. Jag ber dem också om hjälp att hushålla med min energi och att de ska ge mig tecken när jag ska ta det lugnt om jag inte lyssnar på min kropp i det fallet.

Om jag känner mig ledsen och ensam så ber jag dem hålla om mig och trösta mig. Det är det allra bästa med änglarna, de finns alltid där för dig <3

änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke