Veckans änglabudskap v21

0

God Måndag kära läsare <3 Har helgen varit avkopplande och rolig, eller har du jobbat för fullt.

Budskapen den här veckan kommer från Healing med änglarna

Just nu mina favoritkort med vackra bilder och vänliga budskap fyllda med kärlek <3

Var i stillhet fina du <3 stäng av vardagens brus en stund och lyssna inåt. Det bor så mycket klokskap inom dig <3 Om du har möjlighet så gå ut i naturen som blommar för fullt nu. Kanske ta en skogspromenad och lyssna på fågelkvitter det är en härlig fridfull upplevelse. Kan du inte komma ifrån så försök att få en paus så du andas djup och bara vara en liten stund. När vi är stilla och lyssnar inåt så hör vi lättare vår inre röst och änglarnas budskap. En del hör något, en del får en tanke och en del märker ingenting. Allt är okej, det finns inget rätt eller fel utan allt är som det ska.

Du är fri, din själ är fri, njut av friheten och skapa din framtid med kärlek och harmoni. Det är du som väljer, du är den viktigaste personen i ditt liv så gör valen efter vad ditt innersta vill. Allt kommer inte på en gång, man får ta ett steg i taget. Låt det här bli tillfället att ta första avgörande steget mot ditt innerstas högsta önskan. Tro på dig, du är kaptenen på ditt livs fartyg som tar dig fram över nya och okända farvatten. Allt är möjligt fina du <3

Din bön är besvarad. Universum arbetar  för fullt med att förverkliga dina önskningar. Ibland blir det annorlunda än det man bett om men det blir lika bra eller till och med ännu bättre. Änglarna och universum ser till att dina behov blir tillgodosedda. De ber dig vara uppmärksam och lägga märke till det du tänker, säger, känner och allt du hör. Ta tacksamt emot hjälp, du förtjänar denna hjälp som ofta kommer ifrån en jordängel.

Ha en underbar kväll fina du <3

Änglakramar <3

 

 

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke