Härliga helg

0

Den här veckan har varit lite kaotisk vilket jag inte klarade av. Onsdag och torsdag var det mycket tårar och förtvivlan men nu är jag på väg tillbaka på banan igen. Min fina lilla bil står på verkstaden och ska få en ny drivknut när de har tid, och jag har kört hyrbil i tre dagar som jag lämnade tillbaka idag. Nästa vecka har jag en underbar granne som lånat ut sin bil till mig. Allt ordnar sig till det bästa. Ingen anledning att oroa sig :o)

Nu sitter jag mitt i fågelkvittret och är mätt och belåten efter en god middag tillsammans med min goa sambo. Vi ska äta jordgubbar till efterrätt om en stund. Jag är så otroligt nöjd och tacksam för mitt liv. Jag är så tacksam för universums kärlek och vägledning. I morgon kommer min äldsta son och hans familj och firar Mors Dag en vecka för tidigt, den här helgen är han ledig och har dessutom mitt lilla (snart stora) barnbarn med sig. Det ser jag verkligen fram emot.

Ha en underbar helg fina du <3

Änglakramar<3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke