Promenad och möte med en huggorm

0

Hej fina <3 njuter du i solskenet

Jag är lyckligt lottad och kan vara ute utan att drabbas av allergi, jag är så tacksam för detta.

I helgen som var passade jag på att ta med mig block och penna på min skogspromenad, i min ryggsäck var även kameran nedpackad. Hittade en lagom solig plats och såg mig om för att finna en bra sittplats. Gick lite fram och tillbaka när jag trasslar in foten i en rot och faller framstupa. Jag hör en röst som säger “men sätt dig då” skrattet bubblar upp då jag inser att min vägledare tycker att jag vimsat klart. Jag sätter mig tillrätta och tar fram min bok och börjar skriva. Det är varmt och skönt, fåglarna sjunger och jag njuter av nuet. Dricker lite vatten och skriver så pennan nästan glöder i minst en halvtimme, sen vänder jag på huvudet och märker att jag är iakttagen…

Undrar hur länge den filuren legat bakom och tittat på mig. Den var lugn och rörde sig inte ur fläcken trots att jag plockade med kamera och mobil för att fotografera i olika vinklar. Så vacker! Jag kände mig så välsignad som fick uppleva detta mirakel.

Ha det så bra kära läsare <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke