Veckans änglabudskap

0

Hej fina du <3

Änglarna talar om barn i din närhet, kanske arbetar du med barn eller kanske du har egna som förgyller din tillvaro. Njut av barnaåren för de försvinner så fort och rätt vad det är flyttar de hemifrån.

För vissa kan det handla om en baby som är på väg in i ditt liv, kanske är det din egna eller så kan det vara ett litet barnbarn som är på väg till jorden. En del av er arbetar med barn, utbildar eller beskyddar dem.

I vissa fall kan det handla om att ha barnslig tro på att allt ordnar sig på bästa sätt, vilket det också gör då. Lyssna på lilla Du och gör roliga saker, som att hoppa i vattenpölar när det regnat ;o)

Ett nytt boende är på tapeten för en del av er, några av er har hittat kanske sitt drömboende och andra letar fortfarande. Spännande och jobbigt att flytta men i vissa fall är det oundvikligt. En del av er kommer att bo i nyrenoverad och färdig bostad och andra får tag i ett renoveringsobjekt att lägga sin energi på.

Att röra sig är nyttigt och livsviktigt för att kroppen ska må bra och för att slippa sjukdomar. Nu när dagarna är långa och ljusa kan man gå sköna promenader i naturen. De som gillar att bada i våra fina insjöar kan ta en uppfriskande simtur. Dansa, skutta och ha kul med barnen (har du inga egna kan du säkert låna grannens)

Många är vi som står inför ett val av något slag. Änglarna säger att ni har lyssnat inåt och fattat ett klokt beslut. När man presenterar alternativen brukar kroppen reagera. Känns det bra, ja då är det ett bra beslut. Blir det en klump i magen eller en annan obehagskänsla så behöver man kanske fundera en gång till.

Ha en underbar kväll alla fina <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke