blommor och attraktionslagen

0

Så mycket blommor i mitt liv just nu!

Magnolia, så otroligt vacker. Jag arbetstränar två timmar om dagen vid Löta Trädgård. Det absolut bästa som kunde hända, det gick i lås tack vare attraktionslagen. För ett år sedan började jag affirmera om att jag var tacksam över min plats vid Löta. Förra veckan började jag där, och förhoppningsvis kommer jag att stanna där länge. Jag suger i mig kunskap som jag skriver ned när jag kommer hem och varvar ner.

Här hemma blommar körsbär och plommonträdet är överhöljt av vackra vita blommor. Hoppas bara att det mäktar med att bära all frukt, får hjälpa till med stöttor. Forsythian lyser gul vid altanen, tulpaner och narcissor blommar invid huset. Vitsippor och ljuvliga pärlhyacinter frodas också nu. Jag njuter av blomsterprakten, jag är som Ferdinand, jag luktar på mina blommor.

 

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke