Änglabudskap fredag till söndag

0

Hej fina läsare <3

Av någon anledning så bromsades jag i början på veckan när jag skulle göra veckans kortläggning. Men idag var de välvilliga och kom med budskap till vissa av er. Fredagens och lördagens kort gäller oss alla medan söndagens riktar sig till några

Fredag

Fokusera på positiva tankar om ditt hem, din karriär och din ekonomi eftersom dina tankar och ord drar till sig det du tänker på. Ibland är det lätt att fasta i tankar på brist och det föder i så fall mer brist. Men det finns tillräckligt för oss alla <3 känn tacksamhet för det lilla och du får mer att vara tacksam för <3

Dagens affirmation: Jag är en magnet för universums överflöd

 

Lördagens budskap fortsätter på samma tema :o) Änglarna är bestämda och fortsätter att be dig tänka positivt och använda positiva ord eftersom de snabb tar form i verkligheten. De ber dig att bli mer medveten om vad du säger, tänker och skriver om dig själv. Om du kommer på dig med att säga något negativt, stanna då upp och sopa med handen på handleden för att knuffa bort energin. Sen säger du “Släpp, rensa och ta bort”  för att upphäva den negativa effekten och ersätta med positiv intention. Änglarna hjälper dig gärna att rensa bort effekter av gammalt negativt tänkande. Bara be dem; tyst eller högt spelar ingen roll.

Dagens affirmation: Jag respekterar och älskar mig själv

Söndag. Detta budskap kan handla om att du funnit meningen med din livsväg. För någon annan kan det ha med ett föremål som varit försvunnet. Du kanske har hittat det eller så kommer du att göra det inom den närmaste tiden. Ärkeängel Chamuel och Saint Antonius kan hjälpa dig att hitta borttappade föremål. Kalla på dem och be dem hjälpa dig. Var sedan uppmärksam på svaren som kan komma som en tanke eller en känsla.

Dagens affirmation: Jag har tillit till mitt inre jag

Jag önskar er alla en underbar helg. <3

Nu ska jag göra mig iordning och åka på min första arbetsträning. Det är nästan två år sedan jag blev sjukskriven, men nu känns det som om tiden är inne för första steget tillbaka ut i arbetslivet. Två timmar om dagen ska jag vara på Löta Handelsträdgård. Jag som älskar att hålla på med växter, ser fram emot att lära mig en massa nya saker.

Änglakramar och kärlek till er alla fina läsare <3 <3 <3

 

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke