Veckans änglabudskap

0

Hej fina du! <3 Idag är det mysigt att vara inne med tända ljus. Ute blåser det rejält och lite kyligt. Jag började dagen med en uppfriskande promenad.

Änglarna finns nära dig och vill påminna om att de gärna hjälper till. De tar hand om din oro och dina bekymmer. Bara be om hjälp, de älskar att hjälpa till. Du kan be dem tyst inom dig eller säga det högt. Det går också bra att skriva brev till dem, alla kärleksfulla sätt är rätt.

Attraktionslagen fungerar genom dina känslor. Du tänker tacksamt på det du har som t ex mat, kläder, tryggt boende, elektricitet och rinnande friskt vatten. Listan kan göras lång och du attraherar mer att vara tacksam för. Om du fokuserar på negativa saker så drar du till dig mer negativitet. Ge dina bekymmer, frågor, oro, skuldkänslor och liknande till änglarna så kan de hela och omvandla dem.

Du är här på jorden för att sprida ljus och kärlek i världen, en kärleksfull och empatisk person som lyser upp din omgivning. Universum och änglarna älskar dig och det är tryggt att känna och kanalisera denna gudomliga kraft på ett kärleksfullt sätt. Du upplever harmoni och ju mer bekväm du är med din andliga kraft, desto starkare och jämnare flödar den genom dig.

Ha en underbar eftermiddag kära du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke