Änglasvar för vecka 16

0

Hej fina läsare! Återigen har vi haft en härlig vårdag. Jag passade på att åka ut till stugan och räfsa lite där. Sen tog jag en kort promenad och hälsade på min kompis som bjöd på kaffe och mumsig äppelpaj. Nu är jag hemma igen och ska försöka få till bilden på korten, men bildströmmen strejkar just nu.

 

Nåväl vi hoppar till budskapen i stället

Nu väntar stora positiva förändringar för några av er. Det kan gälla ett nytt spännande arbete eller kanske en flytt till en ny bostad. Möjligheterna detta medför är till glädje för dig, även om det kan kännas lite skrämmande i början. Så är det ju när det gäller förändringar.

Universum säger att det är dags att ta tag i saker som under en tid legat på is. Änglarna väntar på att du ska ta nästa steg så att de kan stötta dig på vägen mot dina drömmar. Du vet innerst inne vad du ska göra.

Du är inte ensam i din kamp, be andra om hjälp istället för att må dåligt för att du inte orkar med. Änglarna finns med dig och de hjälper dig gärna. Det kan även handla om att be om viktig information av kunniga personer.

Ta hand om dig fina du<3

Änglakramar<3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke