Vårvärme och kärlek till naturen

0

God förmiddag käre läsare <3

Jag satt och lekte lite med rubriken som med eller utan mellanslag och kommatecken kan ha flera betydelser. Igår var en fullkomligt underbar vårdag här och jag satt intill husväggen med min anteckningsbok. Det var ganska långt lidet på dagen, men solen värmde gott och småfåglarna stod för underhållningen.

Jag började skriva om hur magisk min omgivning är och hur tacksam jag är som får uppleva dessa mirakler och hur jag älskar mitt liv. Pennan fick eget liv i min hand och den skrev och skrev. En del av detta vill jag dela med mig av till er fina läsare. Eller rättare sagt änglarna vill att jag ska skriva om det<3

Jag är tacksam över min livsväg och universums vägledning och ovillkorliga kärlek som gör det möjligt för mig att skapa mitt liv, ett perfekt liv, där jag hjälper och helar, läker och tröstar, vårdar och älskar Moder Jord och människorna.

Vi värmer upp med kärleksfulla tankar och handlingar, vi ska tillsammans med vårt ljus och vår kärlek förändra och lindra kylan i världen. Låt oss förenas i en stor kärleksfull <3 KRAM<3

Vi kan förbättra för mänskligheten och Moder Jord, vi kan alla göra en liten god gärning genom att sprida kärlek och sprida budskapet att ta hand om vår fina rena natur. Bara genom att vi tar reda på våra saker så de inte hamnar på fel ställe och kan orsaka skada, så har vi gjort en del.

Luften här är ren och frisk och när vi andas in den  så syresätts våra celler och vi får energi. Solen ger oss  underbar energi. Var ute i friska luften och i solskenet så mycket du kan (använd solskydd och bränn dig inte) för vi behöver solenergin. Extra bra är att vara ute vid soluppgång och solnedgången. Ladda dina “batterier”, ditt hjärta och dina celler med solenergi.

Älska livet! Det är underbart,men om livet just nu känns motigt för dig var förvissad om att det snart går över. Tro på att allt kommer att ordna sig, för det gör det på ett eller annat sätt. Universum finns vid din sida, be änglarna om hjälp och tröst om det är tungt.

Ha tillit, tro på dig själv. Säg snälla saker till dig och andra. Vår livsuppgift är först och främst att älska och respektera oss själva. Respektera och vårda Moder Jord och alla levande varelser. Sprid kärlek, det är det starkaste vapnet och det enda vapen som borde få finnas.

Ljus och kärlek till er alla<3

änglakramar <3

Lämna gärna en tanke nedan <3

 

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke