Änglabudskap onsdag till söndag

0

Hej fina du <3 ibland går allt bara så fort

Men här kommer i alla fall änglarnas kärleksfulla budskap <3

Änglarna talar med dig på olika sätt, var uppmärksam på olika ord som upprepas, bilder du ser, musik som du hör. Det finns många sätt att finna sin änglakontakt. Tecknen kräver din uppmärksamhet så var vaken inför möjligheterna. Missförstå inte synkroniserade händelser som rena “sammanträffanden” den här gången. De är budskap som specialdesignats för dig.

Svaret du väntar på kommer inom den närmaste tiden. Att vänta tålmodigt hör till, men resultatet visar sig snart, kanske redan inom de närmaste veckorna. Fortsätt tänka positivt så underlättar det och snabbar på manifestationen.

Det är inte alltid vi får exakt det som vi önskat oss, oftast blir det ännu bättre. Ibland har universum glädje på lager för oss som vi aldrig skulle kunna föreställa oss själva. Öppna upp ditt medvetande och ditt hjärta för möjligheter som du förtjänar ännu mer än det du ber om. Lita på att änglarna vägleder dig in på nya och spännande vägar.

Var rädd om dig kära du <3

Ljus och kärlek <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke