Härlig påskhelg

0

Fyra härliga lediga dagar har gått så fort. Så underbart mysigt det har varit. Långfredagen lastade vi bilen med det som skulle med ut till landet, typ god mat, friskt vatten, lite godis, ost och lite vin.

Väl på plats så gick jag en promenad i solskenet med kameran i högsta hugg. Jag fick några fina bilder på småfåglarna. Hemma igen så var det dags för lite fika, vi satt ute på trappan i solskenet och myste.

Påskafton så hämtade vi upp dottern för att sedan sammanstråla med resten av familjen hos äldste sonen och hans flickvän. Hennes familj var också på plats så det var mycket folk i det lilla huset. Jag orkade inte riktigt med sorlet så jag gick upp på övervåningen och vilade tills det var dags att sätta sig till bords. Mycket god mat hade vi alla tagit med oss, och de hade dekorerat så fint. Jättemysigt var det, men när vi åkte hem tre timmar senare mätta och belåtna, så var jag fullständigt utmattad.

Påskdagen då ville inte solen riktigt vara med, men jag var ute på en lång promenad i den friska luften. Det blev fyra kilometer och jag var full av energi när jag kom hem. Idag annandag påsk så sken solen så rart hela dagen. Det blev bara en liten promenad, men mycket sitta i solen och mysa. Det var en hel del nya fåglar i trädgården också, så kameran fick vara med.

Jag älskar blåmesar! De är så söta och näpna. Det var även talgoxar, entitor, steglits och nötväckor vid fågelbordet. Dessutom har tofsviporna kommit, först såg jag en och när vi åkte hem såg vi sju stycken.

Jag önskar er alla en underbar vecka och hoppas våren kommit en bit på väg till nästa helg

Änglakramar<3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke